mrfazi, i jeszcze ja tez zycze 100 lat
[O1] Podgrzewanie siedzeń - Schemat
Zwiń
X
-
[O1] Podgrzewanie siedzeń - Schemat
Witam .Założyłem do swojej Octavki cały skórzany środek Recaro od Golfa IV . Przednie stołki były podgrzewane i gratis dostałem wycięte z auta wtyczki do podłączenia siedzeń , a dlatego iż zima przyszła i tyłek od skóry zimno postanowiłem zabrac sie za zrobienie podgrzewanych foteli . Przełącznik do sterowania grzanych stołków kupiłem i potrzebuję schemat wyjść(tych pinów) od tego przełącznika ... Szukałem na forum golfa ale podejrzewam że schemat jest na 100% inny gdyż golf ma 2 przełączniki , po jednym do każdego siedzenia a w Octavii jest jeden w którym włącza sie grzanie siedzeń kierowcy i pasażera. Jeżeli ktoś posiada schemacik bardzo prosiłbym o udostępnienie bo już mam dośc podkładania kocyka pod zadek. Z góry dziękuję.
OCTAVIA I 1.9TDI 110KM +chip 2001 ROK AMBIENTE
-
-
tymon152, w książce Etzolda "Sam naprawiam samochód" OI na stronie 369 i 370 są schematy instalki do grzanych stołków. Książka jest do ściągnięcia z linka na forum. Jak możesz, to podaj mi nr wtyczek i ew. fotkę, bo mam komplet mebli Recaro, ale textylne i też chcę zrobić grzanie, ale ja gratisu nie dostałem.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Nie ma problemu, po południu wrzuce zdjęcia i dam ci numery ,a ty jak możesz to zapodaj linka do tej książki ze schematem .
[ Dodano: Sob 08 Gru, 12 10:51 ]
obie wtyczki mają ten sam numer 1J0 937 731 . Z obu wtyczek wychodzą po 4 babelki .
1.Cienki brązowy
2.Cienki czarno - biały
3.Grubszy brązowy
4.Grubszy czarno - żółty
5.Miejsce wolne
6.Miejsce wolne
Zaraz wrzucę zdjęcie
[ Dodano: Sob 08 Gru, 12 11:09 ]
http://imageshack.us/photo/my-images/23/s6300213k.jpg/ Troche niewyraźne ale najważniejsze widac ... Kurde ściągnołem tą książkę ale nie mogę sie za bardzo połapac w tym schemacie
[ Dodano: Sob 08 Gru, 12 14:01 ]
Mógłby ktoś zrobic zdjęcie wtyczki do włacznika grzanych siedzeń a generalnie miejsc poszczególnych kabelków i ich kolorów ?OCTAVIA I 1.9TDI 110KM +chip 2001 ROK AMBIENTE
Komentarz
-
Komentarz